Kontoret och dess möbler kan vara lite knepigt i dessa tider när så många som kan arbetar från hemmet. Så hur det kommer gå med renodlade kontorslokalen framöver är ett frågetecken men visst finns det vissa aningar om att behovet kommer minska en del. Och då bara handla om en lokal där personalen kan träffas någon gång i veckan inte sitta hela tiden. Utan med stor sannolikhet kommer när pandemin är slut även en hel del arbete framöver skötas från hemmet. Det digitala ger möjligheter ungefär som att träffas personligen, dock inte riktigt i och för sig men nära på. Och ett företag ser nog möjligheter att sänka sina kostnader med färre hyra för lokaler. Ett litet problem dock är för de som arbetar från hemmet är det här med utrustningen som bör finnas i ett hemmakontor. En sådan enkel sak som stolar som går att fälla kan vara bra att ha lite beroende på var man sitter förstås.

Sorry, comments are closed.