mellan män och barns leksaker är priset på dem brukar det heta. När barnet leker med leksaksbilar så köper den vuxna mannen en Porsche. Ungefär så är det tänkt att utläsas kan man förmoda.
Men stämmer det här verkligen med leksaker med män och barn specifikt?
Om vi nu tittar på det andra könet: Kvinnan hur ser det ut då?
Ja, kanske inte så mycket bättre. När de är små så duger plastpärlor och glas som gnistrar, men i högre ålder skall det vara äkta pärlor och diamanter. Och så skall vi inte prata om de kosmetologiska ingreppen som görs av en del för att få bysten större. Och kläder inte att nämna i samma andetag. Så inte är det någon större skillnad på unga män eller kvinnor i förhållande till när de blir stora. Bara att flickornas prylar inte så ofta kallas för leksaker.

Sorry, comments are closed.