Bli av med pormaskar; ett knep är vitlök. Du tar då vitlök och vatten och blandar ihop det till en slags röra eller pasta och smetar detta på dina finnar. Låt sitta i fem minuter och tvätta sedan bort det med hjälp av en mild tvål. Äppelcidervinäger sägs även det fungerar. Då ska du ta och blanda 1 del vinäger med 4 delar vatten för att skapa en egen toner som dödar bakterier och som även ger dig en lätt peeling. Apelsinskal innehåller mycket c-vitaminer. Mal ner skalet och applicera på huden. Du kan även testa citron, då själva juicen, för syran i den ger en naturlig sammandragande effekt. Pressa juice, badda detta på din acne och låt sitta över natten. C-vitaminer finns även i gurka, så skiva den, och lägg på finnarna för att reducera svullnad. En djuprengörande ansiktsmask kan göra att dina finnar och dina pormaskar minskar. Ta 1 del bakpulver, 3 delar vatten och blanda. är både uttorkande och fungerar som en ansiktsskrubb.

 

 

No comment

You must be logged in to post a comment.