Som Gert Fylking skulle säga när det gällde Nobelpriset i litteratur så kan man med något så när gott samvete sjunka ned bekvämt på ett näringsställe och njuta av en måltid eller drink fast helst förstås båda sakerna om man nu känner för det. Men trots allt så är det fortfarande en del restriktioner för exempelvis nöjesparker, idrottsarenor och andra sammankomster där folk brukade träffas i stora skaror innan pandemin slog till. Så en viss form av begränsning krävs som behöver upprätthållas på något sätt. En del butiker har löst det så att de sätter ut klädnypor i entrén som besökare kan ta och lägga tillbaka dom när de går ut.  En lösning av många andra kan var att ha någon form av in till stället med avspärrningar fast det kräver förstås att det finns någon som håller kontroll på det hela.

Sorry, comments are closed.